Jump to content
  • Sky
  • Blueberry
  • Slate
  • Blackcurrant
  • Watermelon
  • Strawberry
  • Orange
  • Banana
  • Apple
  • Emerald
  • Chocolate
  • Charcoal
  • 0
CanisMinor

trouble with chunkloader

Question

Problem summary: I’m trying to build an automatic wither farm using the chunkloader upgrade however when I place a robot with the chunkloader upgrade in the same chunk as the platforms I want loaded no mobs spawn.

More details: I have placed the robot in the chunk I wanted and made sure the chunkloader was on (which it was). I changed the difficulty from normal to peaceful (to get rid of the existing mobs). Then went into spectator mode (so my character would not load any chunks.). after I changed my game mode I changed the difficulty back to normal and no mobs spawn in the chunk.

i know this may not be a openComputers problem but any help great

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.