Jump to content
  • Sky
  • Blueberry
  • Slate
  • Blackcurrant
  • Watermelon
  • Strawberry
  • Orange
  • Banana
  • Apple
  • Emerald
  • Chocolate
  • Charcoal
  • 0
Sign in to follow this  
V0İD

Problem while computer init

Question

Hello, I've been having problems starting the computer just like in this post:

I did everything in the post but nothing. The computer starts initializing lua components but it starts lagging A LOT, then it usually freezes and ends with a "too long without yielding" error. I have only OC in the mods folder. The thing is, I kinda thought of using another scripting languange to see if it was sth about lua, and found a mod to add OpenPython support (https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/openpython), and magically it didn't have the same error or the lag, and succesfully loaded OpenPython so I think it's lua related? I also started having too many problems with Minecraft after upgrading my Win7 system to Win10...

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.