Jump to content
  • Sky
  • Blueberry
  • Slate
  • Blackcurrant
  • Watermelon
  • Strawberry
  • Orange
  • Banana
  • Apple
  • Emerald
  • Chocolate
  • Charcoal
  • 0
cschriemer

screens don't show text

Question

 

Hi all,

I'm experiencing a problem with opencomputers in Sky Factory 3. I was trying to install a gui for my reactor but my computer doesnt show any text on screen, only some ( ) ! and # signs.

I'm playing on a server so I've tried the same thing in single player but that doesn't work either. All the necessary components are installed, cables are connected and the keyboard is on the back of my screen. I can actually type install and when it shows a question mark I type yes. then after some time the item in the case will show that openOS is installed on the harddrive. The stuff I type is not shown tho. Can anyone tell me if I have forgotten something or wether there is something wrong with my game?

Thanks!

 

Schermafbeelding 2018-06-29 om 22.07.52.png

Schermafbeelding 2018-06-29 om 22.08.04.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.