Jump to content
  • Sky
  • Blueberry
  • Slate
  • Blackcurrant
  • Watermelon
  • Strawberry
  • Orange
  • Banana
  • Apple
  • Emerald
  • Chocolate
  • Charcoal

Question

This is my first time using OpenComputers and I seem to have a strange issue. I put in the OS floppy to a robot and booted it up. To my surprise, the interface screen was completely unreadable. There are a few pictures attached. Any thoughts on how to fix this? Thanks!

Screen Shot 2017-03-31 at 1.21.17 AM.png

Screen Shot 2017-03-31 at 1.21.24 AM.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Try redownloading the mod. It's very unlikely but could have been a download error. Also if you didn't modify the config file delete that as well.

 

P.S. yes we're not aliens it's supposed to be readable :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.