Jump to content
  • Sky
  • Blueberry
  • Slate
  • Blackcurrant
  • Watermelon
  • Strawberry
  • Orange
  • Banana
  • Apple
  • Emerald
  • Chocolate
  • Charcoal

Search the Community

Showing results for tags 'modem.send'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OpenComputers
    • Announcements
    • Feedback
    • IRC
  • Code Central
    • Support
    • Showcase
    • Tutorials
  • Addons & More
    • Addons Mods
    • Architectures
    • OpenEngineering Task Force
  • General
    • Lounge
    • Forum Games
    • Showcase
    • Servers
  • Archives
    • Public Archives

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Minecraft


GitHub


IRC


Fediverse ID


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello everyone. I have a problem with the server rack the commands mentioned in the title of the thread. I have to send a message from the server to a computer.....but the problem is that he receives messages from other computers but not send them. I tried to use programs and single commands but still not work. I wrote this on the server: component.modem.broadcast("111, "test") or component.modem.send({computer address}, 111, "test") And this on the computer: =event.pull("modem_message") I used the relay to realize that it is the server doesn't send messages because it doesn't blink. (Not sure I wrote correctly, I'm not english.) Every method I try doesn't work. Nobody else has had this problem? Can someone help me?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.