Jump to content
  • Sky
  • Blueberry
  • Slate
  • Blackcurrant
  • Watermelon
  • Strawberry
  • Orange
  • Banana
  • Apple
  • Emerald
  • Chocolate
  • Charcoal

KJ_65

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KJ_65

  1. Thank you for reply I used the the adress from the receiving computer. You can see the adresses from the receiving computer in the second picture above. and how i used it in the sending computer in the first picture. I it didn´t worked. Can you maybe sendme the component.modem.send() function how you would write it for the channel "123" and the data "Hallo World" (I forget the quote so i send it again.)
  2. Thank you for reply I used the the adress from the receiving computer. You can see the adresses from the receiving computer in the second picture above. and how i used it in the sending computer in the first picture. I it didn´t worked. Can you maybe sendme the component.modem.send() function how you would write it for the channel "123" and the data "Hallo World"
  3. Thank you for respons, I tried it with the full adress and that also didn´t worked. So how do i have to use the adress exactly?
  4. Dear OpenComputer Forum Users, I tried to send a message with: component.modem.send("2ef", 123, "hallo") and the other Computer didn´t receive a modem_message. How I tried it: -Receiving Computer in the lua interface: component.modem.open(123) =event.pull("modem_message") -Sending Computer in the lua interface: component.modem.open(123) component.modem.send("2ef", 123, "hallo") -Then is saw the switch blinking, but on the of the Receiving Computer didn´t appear a modem_message. For the backround: I tried it with networkcards and Wireless networkcards and it didn´t work. It worked with: component.modem.broadcast(123, "hallo") and it also worked with linked cards to send, but there is no adress required. So i think it has something to do with the Adress. So I tried it with the adress of the receiving Computer´s Network card, the network card of the sending computer and the adress of the computer. Even the full adress of the receiving network card didn´t work ( "2efdd118-8039-4bcc-a86f-12e80010a1b7") So my question is what do i wrong? What could i try else? Or what do i else have to put in the adress slot for sending? Setup: Thank you for any help!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.