Jump to content
  • Sky
  • Blueberry
  • Slate
  • Blackcurrant
  • Watermelon
  • Strawberry
  • Orange
  • Banana
  • Apple
  • Emerald
  • Chocolate
  • Charcoal

XBuilder

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

  1. I have been stuck on this particular issue for around two years and I finally think it's time I ask for help. I have been trying to get a computer to control more than one I/O block at a time. I put down a creative computer case in my test world and link two I/O blocks up to it with cables. The I/O blocks work correctly if they are attached alone, and using an undressed call will usually end up controlling one of them once they are both attached. However, nothing I have tried will control the blocks separately. I am willing to try anything up to (but not including) chalking out a pentagram on my floor and lighting candles... please help! Here is the (cleanest) iteration of the several different things I have tried: Code Example.txt I have also tried directly coping some code that DID work for another user, but to no avail: Code Example 2.txt I always will get an error as if the setOutput was spelled incorrectly, or that the initial calls at the beginning were "not tables". I know a little about java/lua and I used to be a heavy CC user, but this one has me stumped. sincerely, the XBuidler Edit: if anyone knows how to get the actual code clippings into the comment (and not these silly download links) I will switch them up.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.