• Sky
  • Blueberry
  • Slate
  • Blackcurrant
  • Watermelon
  • Strawberry
  • Orange
  • Banana
  • Apple
  • Emerald
  • Chocolate
  • Charcoal
Welcome to OpenComputers

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Lizzy Trickster

      Latest Stable OpenComputers Version   11/26/16

      The latest released version of OpenComputers is version 1.6.1 for MC 1.7.10, 1.8.9, 1.9.4 & 1.10.2. See more information here! Beta/Dev builds can be found at the Jenkins Build Server (ci.cil.li)
    • Lizzy Trickster

      README: FORUM DOWNTIME!   04/19/17

      These forums will be down from 2017-04-29 @ 1200 GMT for up-to 1 hour (1300 GMT). This is due to the host box needing a reboot to apply Kernel updates. I don't expect the update to take the full hour specified but I have allocated this timeframe in the event that stuff breaks.   Apologies for any inconvenience this causes
XyFreak

Draconic Control - Get everything out of your draconic reactor

86 posts in this topic

19 hours ago, XyFreak said:

Btw - if you plan on building multiple of these (you already have two?) you may REALLY want to think about using more aggressive presets to get more rf/t ;)

Now that everything seems to be working i recommend the presets I use (they're on the website) with burnRFt=0 for fuel efficiency or with the 2000000 one for max power gen.

i was running your program that makes more rf for a while and its still say warning what can the problem be or should it do like that ? and i have problem when i leave the area around my base too do other stuff the chunk unloads and the open computer programs go buggy and almoste makes the reactor over heat

Share this post


Link to post
Share on other sites

and what have i done wrong when they randomly explode test server doe but the reactor was running fine and then it went to critical i am running the

reactors = { { reactorAddress = "XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX", fluxGateDrainbackAddress = "YYYYYYYY-YYYY-YYYY-YYYY-YYYYYYYYYYYY", fluxGateOutputAddress = "ZZZZZZZZ-ZZZZ-ZZZZ-ZZZZ-ZZZZZZZZZZZZ", drainback = 1.1, targetSaturation = 0.10, throttleSaturation = 0.56, throttleTemperature = 8115, throttleExponent = 0.12, limitTemperature = 10000, limitExponent = 2.79, burnConversion = 0, burnRFt = 2000000 } };  preset 

Share this post


Link to post
Share on other sites
26 minutes ago, steel720 said:

and what have i done wrong when they randomly explode test server doe but the reactor was running fine and then it went to critical i am running the

reactors = { { reactorAddress = "XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX", fluxGateDrainbackAddress = "YYYYYYYY-YYYY-YYYY-YYYY-YYYYYYYYYYYY", fluxGateOutputAddress = "ZZZZZZZZ-ZZZZ-ZZZZ-ZZZZ-ZZZZZZZZZZZZ", drainback = 1.1, targetSaturation = 0.10, throttleSaturation = 0.56, throttleTemperature = 8115, throttleExponent = 0.12, limitTemperature = 10000, limitExponent = 2.79, burnConversion = 0, burnRFt = 2000000 } };  preset 

If you're running a server (aka not single player) then make sure your computers stay turned on when the server restarts. There could also be chunkloading issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, XyFreak said:

If you're running a server (aka not single player) then make sure your computers stay turned on when the server restarts. There could also be chunkloading issues.

okay yea i dont get it why the would just blow up when i leave the chunk and come back is there anything i can do to fix it ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2017-04-21 at 8:07 PM, XyFreak said:

Your reactors address is invalid

i cant run your beter preset bec the temperature load factor get really high and i have the chunk loaded so its no problem with that so idk what the problem can be any help ?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now