Jump to content
  • Sky
  • Blueberry
  • Slate
  • Blackcurrant
  • Watermelon
  • Strawberry
  • Orange
  • Banana
  • Apple
  • Emerald
  • Chocolate
  • Charcoal
  • 0
Demur_

Hep with my code?

Question

So I made a code to 3d print a bust of my skin

 

{
  label = "UpperDemur",
  shapes = {
    { 0,0,6,16,8,10,texture = "extrautils:greenscreen", tint = 0xeeeeee },
    { 4,8,4,6,13,12,texture = "extrautils:greenscreen", tint = 0xeeeeee },
    { 6,8,4,9,9,5,texture = "extrautils:greenscreen", tint = 0x111111 },
    { 6,8,5,12,16,12,texture = "extrautils:greenscreen", tint = 0xeeeeee },
    { 9,8,4,12,9,12,texture = "extrautils:greenscreen", tint = 0xeeeeee },
    { 6,9,4,7,11,5,texture = "extrautils:greenscreen", tint = 0x111111 },
    { 7,9,4,9,11,5,texture = "extrautils:greenscreen", tint = 0xffff00 },
    { 9,9,4,10,11,5,texture = "extrautils:greenscreen", tint = 0x111111 },
    { 10,9,4,12,13,12,texture = "extrautils:greenscreen", tint = 0xeeeeee },
    { 6,11,4,7,16,12,texture = "extrautils:greenscreen", tint = 0xeeeeee },
    { 7,11,4,9,12,5,texture = "extrautils:greenscreen", tint = 0x111111 },
    { 9,11,4,12,13,12,texture = "extrautils:greenscreen", tint = 0xeeeeee },
    { 7,12,4,10,16,12,texture = "extrautils:greenscreen", tint = 0xeeeeee },
    { 4,13,4,5,16,12,texture = "extrautils:greenscreen", tint = 0xeeeeee },
    { 5,13,4,6,14,5,texture = "extrautils:greenscreen", tint = 0x111111 },
    { 5,13,5,12,16,12,texture = "extrautils:greenscreen", tint = 0xeeeeee },
    { 10,13,4,11,14,5,texture = "extrautils:greenscreen", tint = 0x111111 },
    { 11,13,4,12,16,12,texture = "extrautils:greenscreen", tint = 0xeeeeee },
    { 5,14,4,12,16,12,texture = "extrautils:greenscreen", tint = 0xeeeeee },
  }
}

 

But whenever I send it to print i get the following error. Could anybody either fix it or tell me the problem? much appreciated thanks!

ree.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

@Molinko https://github.com/OpenPrograms/Sangar-Programs/blob/master/print3d.lua#L70

and https://github.com/MightyPirates/OpenComputers/blob/master-MC1.7.10/src/main/scala/li/cil/oc/common/tileentity/Printer.scala#L182

but from a quick scan of the ranges given, i don't see any 0-width values

I would test with fewer values, like a binary search, to find the specific bad range

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I fixed it, thanks for all the help but it was a comma at the end of the last chunk. The weird thing is that there was no line 70 even though thats where the error was

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.